ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Τι να προσέξετε όταν συγκρίνετε προσφορές φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων;

  Το ύψος της οικονομικής προσφοράς είναι σίγουρα καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή φωτοαντιγραφικού μηχανήματος .

  Όμως θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι συγκρίνετε μηχανήματα με τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες δυνατότητες .όπως επίσης θα πρέπει να προσέξετε αν πρόκειται για καινούργιο μηχάνημα η μεταχειρισμένο.

  Ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι το κομμάτι του service. Με βάση το που έχει έδρα η επιχείρησή σας θα πρέπει να σκεφτείτε και πόσο γρήγορη και άμεση θα είναι η εξυπηρέτησή σας σε σχέση με την έδρα του προμηθευτή.

  Τέλος, είναι σημαντικό η μεταφορά , η εγκατάσταση και η εκπαίδευση στο χώρος σας . Οπότε σίγουρα δεν θα αρκεί απλά να κάνετε μια αγορά η οποία θα παρέχει μια μεταφορά του φωτοτυπικού σας με μια μεταφορική και τίποτα άλλο.

  Μεταχειρισμένο η καινούργιο φωτοαντιγραφικό ;

  Η επιχείρηση μας σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε καινούργιο ή μεταχειρισμένο φωτοαντιγραφικό.

  Επιλέγοντας ένα καινούργιο μηχάνημα θα έχετε στα χέρια σας ένα φωτοαντιγραφικό μηχάνημα με μηδενικό αριθμό αντιγράφων και σίγουρα θα είστε ο πρώτος που θα το χρησιμοποιήσει.

  Αν επιλέξετε ένα μεταχειρισμένο φωτοαντιγραφικό μηχάνημα θα έχετε στα χέρια σας ένα μηχάνημα το οποίο θα έχει χαμηλό αριθμό αντιγράφων ,προσεγμένο και συντηρημένο για ότι χρειάζεται αλλαγή, σίγουρα θα περιέχει κάποια  επιπλέον εξαρτήματα (δεύτερη κασέτα,finisher,fax) και σίγουρα η τιμή του θα είναι αρκετά πιο χαμηλή σε σύγκριση με την αρχική του αξία. Επίσης και από περιβαλλοντικής άποψης είναι μια καλή επιλογή, γιατί από να αποσυρθεί και να καταστραφεί ένα μηχάνημα έχει λιγότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο βγαίνοντας πάλι στην αγορά.

  Έγχρωμο η Ασπρόμαυρο ;

  Στην επιχείρηση μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ασπρόμαυρα και έγχρωμα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα.

  Το τι από τα δύο θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες και τη ‘φύση’ του επαγγέλματός σας.

  Σίγουρα ανά έγχρωμο έγγραφο τραβάει το βλέμμα του τελικού δέκτη. Επίσης όσο αναπτύσσεται η τεχνολογία υπάρχει ανάγκη για περισσότερες λεπτομέρειες στην εκτύπωση εγγράφων και σίγουρα η χρωματική παλέτα ενός έγχρωμου φωτοαντιγραφικού μηχανήματος μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη.

  Από την άλλη πλευρά ένα ασπρόμαυρο κάνει αυτό ακριβώς που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ένα καθαρό ασπρόμαυρο έγγραφο ευανάγνωστο σε όλους.

  Τι να προσέξουν όταν συγκρίνουν τιμές ταμειακών μηχανών ;

  Το ίντερνετ και μαζί του το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας . Έτσι λοιπόν όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι η πρώτη μας κίνηση είναι να κάνουμε μια έρευνα στο διαδίκτυο( για να συγκρίνουμε τις τιμές  ) , κάτι το οποίο εγκυμονεί κινδύνους . Καθώς οι τιμές που αναγράφονται είναι χωρίς Φ.Π.Α. , το προϊόν που βλέπετε ίσως να μην είναι το ίδιο με αυτό που θα παραλάβετε ,επίσης αγοράζετε από κάποιον που δεν ξέρετε αν διατηρεί κατάστημα η έχει απλά μια αποθήκη . Η τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται μια ταμειακή μηχανή και τη στιγμή που τη χρειάζεστε είναι ένα σημαντικό θέμα που θα πρέπει να σκεφτείτε.

  Πως ξέρω ποια ταμειακή είναι κατάλληλη για την επιχείρησή μου ;

  Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι πόσα τμήματα (είδη –προϊόντα) θα χρειαστείτε, καθώς η κάθε ταμειακή έχει διαφορετικό αριθμό τμημάτων. Στη συνέχεια θα πρέπει να σκεφτείτε το μέγεθος της ταμειακής σύμφωνα με το χώρο σας. Τέλος και κυριότερο να προσέξετε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ταμειακής καθώς η ποιότητα των υλικών της κάθε ταμειακής (πληκτρολόγιο, εκτυπωτής κτλ.) διαφέρει.